Ανοιχτή Εκδήλωση στα Χανιά για την Υπογραφή της Σύμβασης Ανέγερσης και τη Θεμελίωση των Νέων Κτιριακών Εγκαταστάσεων του Ιδρύματος Τεχνολογίας & Έρευνας | Νέα

Εκδηλώσεις

Ανοιχτή_Εκδήλωση_στα_Χανιά_για_την_Υπογραφή_της_Σύ
15.06.2024 - 15.06.2024
17:30

Ανοιχτή Εκδήλωση στα Χανιά για την Υπογραφή της Σύμβασης Ανέγερσης και τη Θεμελίωση των Νέων Κτιριακών Εγκαταστάσεων του Ιδρύματος Τεχνολογίας & Έρευνας

Το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας διοργανώνει εκδήλωση ανοιχτή στο κοινό, για την Υπογραφή της Σύμβασης Ανέγερσης και τη Θεμελίωση των Νέων Κτιριακών Εγκαταστάσεων του ΙΤΕ, στα Χανιά.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Ιουνίου, ώρα 17:30-19.45, στο Αμφιθέατρο «Μανούσος Μανουσάκης» Κτίριο Γ2.1, στην Πολυτεχνειούπολη (Κουνουπιδιανά, Ακρωτήρι Χανίων), με σκοπό την παρουσίαση και θεμελίωση του έργου κατασκευής του νέου κτιρίου του Ινστιτούτου Γεωενέργειας και του Επιστημονικού και Τεχνολογικού Πάρκου του ΙΤΕ, στα Χανιά και την υπογραφή της Σύμβασης με την Ανάδοχο Κοινοπραξία.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο Πρόεδρος του ΙΤΕ, καθ. Νεκτάριος Ταβερναράκης, ο Διευθυντής του Ινστιτούτου Γεωενέργειας καθ. Ιωάννης Γεντεκάκης, ο Δ/ντής του Επιστημονικού και Τεχνολογικού Πάρκου Κρήτης Δρ. Γιώργος Παπαμιχαήλ και ο Δ/ντής της Τεχνικής Υπηρεσίας του ΙΤΕ, κ. Βαγγέλης Χαρκουτσάκης.

Δείτε την πρόσκληση και το πρόγραμμα της εκδήλωσης