Invest to Innovate: Investors Networking Event. | Νέα

Εκδηλώσεις

Invest_to_Innovate:_Investors_Networking_Event.
20.06.2024 - 20.06.2024
16:30

Invest to Innovate: Investors Networking Event.

Το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ σε συνεργασία με τον Ευρωπαϊκό Κόμβο Ψηφιακής Καινοτομίας smartHEALTH European Digital Innovation Hub, το Innovation Greece και το Enterprise Greece και την υποστήριξη του Enterprise Europe Network Hellas , διοργανώνουν την Πέμπτη 20 Ιουνίου στο Royal Olympic Hotel, Investors Networking Event στο πλαίσιο των εκδηλώσεων "Invest to innovate: Exploring Tomorrow's Opportunities".

Σκοπός της εκδήλωσης

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η δικτύωση ανάμεσα σε επενδυτές και δυναμικές καινοτόμες start-ups και επιχειρήσεις καθώς και η διερεύνηση νέων ευκαιριών συνεργασίας από τους συμμετέχοντες.

Είτε είστε μια startup που αναζητά χρηματοδότηση είτε μια επιχείρηση που αναζητά νέες ευκαιρίες επένδυσης, το Investors Networking Event θα σας δώσει τη δυνατότητα να εξερευνήσετε και να αξιολογήσετε τις δυνατότητες που προσφέρονται.

Πρόγραμμα της εκδήλωσης

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί investors discussion panel με διακεκριμένους ομιλητές. Θα ακολουθήσει Pitching Session, στο οποίο startups και επιχειρήσεις θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις καινοτόμες ιδέες τους και να προσελκύσουν το ενδιαφέρον επενδυτών.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ.

Εγγραφές

  • Θέλετε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση; Μπορείτε να κάνετε εγγραφή εδώ.
  • Είστε επιχείρηση και θέλετε να συμμετάσχετε στο Pitching Session; Μπορείτε να κάνετε εγγραφή εδώ.